Home intestazione intestazione  
  Home intestazione  
  Home intestazione intestazione  
  it en de fr es cs da pl hu ru   Het portaal voor campings en vakantiedorpen in Italië  
  Home     Book your ferry  
 
Campings
Detail
Map
Contact
Terug
Logo

Camping delle Rose

  Reg. Prati Gonter, 4
18030 Isolabona (IM)
Tel +39 +39.0184208130
web: www.camping.it/liguria/dellerose - https://www.campingdellerose.eu
e-mail: info@campingdellerose.eu


Foto1
Iedereen kent de Rivièra. De Ligurische Rivièra, de Bloemenrivièra. Alstublieft; de bloemen, de natuur, een complete mediterrane dimensie, klaar om u te ontvangen.

Op korte afstand van dit alles, maar ondergedompeld in een oneindig groen, tussen mimosa’s, eucalyptus, kastanje en pijnbomen. Dit is Camping Delle Rose. Een droom voor uw vakanties in contact met de natuur, middenin een karakteristieke West-Ligurische vallei.

Rustig en ontspannend, maar slechts op 12 kilometer van de zee, een dertigtal kilometers van het Prinsdom Monaco en iets meer van het vliegveld van Nice, evenals twintig kilometer van San Remo. In het centrum van de toeristenwereld maar op bescheiden en verrassende wijze.

Het onderscheidende karakter van de camping is, dat deze gespecialiseerd is in het aanbieden van een hoog kwaliteitsniveau aan de gasten met stacaravans voorzien van alle gemakken. En dat deze tenten, campers en caravans in grote en comfortabele ruimtes kan plaatsen.

De camping heeft haar eigen leven: het is een familiebedrijf en u kunt altijd de managers ontmoeten. Er is veel ruimte om elkaar te ontmoeten, met de bar en vooral het zwembad, het solarium, een plek voor kinderen en voor avondamusement, in het hoogseizoen (juli - augustus) tot het moment van rust, afgestemd op de kinderen.

Een speeltuintje ontbreekt niet, net als de pizzeria met houtoven, de winkel… alles zoals in een echt Ligurisch dorp. De gemeenschappelijke voorzieningen zijn uitgebreid, er is wasgelegenheid en zelfs een barbecue gelegenheid.

En u zult zich nooit vervelen, want buiten de camping is veel levendigheid: manifestaties in iedere plaats, cultureel of gastronomisch, de mogelijkheid om de omringende natuur te beleven met wandelingen en excursies, een eindeloos ver doorlopend fietspad vanaf het nabij gelegen Dolceacqua, en vele karakteristieke Ligurische vestingdorpjes om te ontdekken.

En een keuken, overal, gevarieerd, smaakvol, mediterraan, licht, kleurrijk. Wijnen van hoge kwaliteit, vol van maritiem karakter. Alle ingrediënten voor onvergetelijke vakanties.
 

Copyright © (1996-2022) Genial S.r.l.®
P.Iva 00980800676

Network: www.camping-italy.net - www.villaggi.com - adv.camping.it