Home intestazione intestazione  
  Home intestazione  
  Home intestazione intestazione  
  it en de fr es cs da pl hu ru   Het portaal voor campings en vakantiedorpen in Italië  
  Home     Book your ferry  
 
Campings
Detail
Contact
prezzi
prezzi
prezzi
prezzi
prezzi
prezzi
prezzi
prezzi
Terug
Logo

Campeggio Valle Gesso

  Strada Provinciale per Valdieri, 3
12010 Entracque (CN)
Tel +39 +39.0171978247 Fax +39 +39.0171978858
web: www.camping.it/piemonte/vallegesso - https://www.campingvallegesso.com
e-mail: info@campingvallegesso.com


Foto1
Camping Valle Gesso is gelegen in Entracque (CN), in Piëmonte, op een steenworp van Frankrijk en op de grens met het Natuurpark van de Maritieme Alpen.

De camping is ontstaan uit de passie van ons gezin, dat in de loop der jaren met groeiende professionaliteit en zorg een plek van ontspanning creëerde, waar u een aangename vakantie in de natuur kunt doorbrengen. De camping bevindt zich in de spectaculaire bergen van de Maritieme Alpen, genomineerd als Werelderfgoed van de UNESCO.

Vanwege de nabijheid van de zee – circa 40 km hemelsbreed – en de ligging op 900 meter boven de zeespiegel, zijn de temperaturen in de zomer aangenaam: ’s nachts gematigd en overdag warm, ideaal voor een heerlijke duik in de oogstrelende zwembaden.

De camping beschikt over weidse groene ruimtes met standplaatsen voor tenten, caravans en campers, zelfs heel grote. Daarnaast zijn er chalet-mobilhomes te huur, gezellige houten huisjes in de stijl van de Alpen.

Honden zijn van harte welkom op de camping. Voor hen is er een speciaal pad dat naar de Gesso-bergstroom in de buurt leidt, waar ze kunnen spelen en samen met hun baasjes kunnen wandelen. Helaas kunnen honden echter niet verblijven in de chalet-mobilhomes.

Camping Valle Gesso is een plaats voor vakantie voor iedereen. Voor wie op zoek is naar welzijn en ontspanning in een serene, gezellige omgeving, ver van de dagelijkse sleur; voor wie van de natuur, van de bergen en van sport houdt; of voor wie gewoon eens iets anders dan de zee wil.
 

Copyright © (1996-2022) Genial S.r.l.®
P.Iva 00980800676

Network: www.camping-italy.net - www.villaggi.com - adv.camping.it